Story Sharing Café

Story Sharing Café

STORY SHARING CAFÉ – VÄRLDSBERÄTTELSER  Är du intresserad av att möta nya människor? Gillar du att dela med dig av vardagsberättelser? Välkomna till ett roligt och spontant Berättarcafé där alla kan vara delaktiga. Som temat antyder kan det komma spännande berättelser från både när och fjärran.    Du kan komma ensam eller ta med en vän. Vi möts i små grupper runt borden och delar med oss av våra minnen och historier. Vill man berätta för fler kan man också använda den öppna mikrofonen. Kvällens konferencier och våra bordsvärdar guidar och inspirerar till berättande. Tillsammans skapar vi en varm och trevlig berättarkväll! 

Datum: 21 mars

Tid: Tid kommer att publiceras senare

Biljett: Fri entré men biljett krävs. Boka här.

Plats: Trappscenen, Sara kulturhus

Arr: Skelleftebygdens Berättarförening, Nordiskt Berättarcentrum

Välkomna till vårt Story sharing café!

Våra bordsvärdar guidar er i att berätta era historier. Läs mer om Story Sharing Café här.

Köp din biljett: Länk kommer

Välkomna till Sara Kulturhus och Trappscenen!